Vita Nova Skincare Middelfart

Er ejet og drevet af speciallægerne Maja Bjerre Christiansen og Jess Bjerre Jørgensen. De er til dagligt praktiserende læger i en almen praksis og Jess er desuden klinik ansvarlig læge for andre kosmetiske klinikker og underviser i kosmetiske behandlinger. Maja udfører behandlinger og rådgivning i klinikken nogle gange om måneden primært aften og weekeden.

Kombination af medicinsk behandling og kosmetisk pleje

"Interessen for skønhed og æstetik blev for os grundlagt i spa-verdenen hvor vi igennem en årrække indhentede inspiration og var medvirkende, til udvikling af forskellige behandlinger, som forsat bruges på de etablerede spa-steder rundt omkring i Danmark."

Grundlaget for Vita Nova Skincare

I vores daglige arbejde som praktiserende læger har vi igennem mange år arbejdet med hudsygdomme og medicinsk behandling heraf. De to verdener kunne noget forskelligt men ved, at kombinere disse kan der opnåes rigtig gode resultater.

Eksempelvis ved akne kan der opnåes rigtig fine resultater ved, at kombinere medicinsk behandling med de behandlinger,
der tilbydes indenfor det kosmetiske felt, samt god hudpleje.

Ideen med at kombineres disse -samt interessen for skønhed og æstetik er grundlaget for, at vi åbnede Vita Nova Skincare.

Hos Vita Nova Skincare – vægter vi tryghed og høj faglighed, dette sikre en tryg oplevelse og høj kvalitet af din behandling. Klinikken, inklusiv alle vores behandlere, er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed.

Vita Nova Skincare Mission

  • Personaliserede behandlinger:

    Tilbyde skræddersyede behandlingsplaner, der opfylder hver enkelt kundes unikke behov og skønhedsmål.

  • Ekspertise og kvalitet:

    Sikre høj kvalitet gennem erfarne speciallæger og brug af avancerede teknikker og produkter.

  • Kontinuerlig opdatering:

    Forblive på forkant med de nyeste forskningsresultater og teknologier inden for hudpleje og kosmetiske behandlinger for at tilbyde de mest effektive og sikre løsninger.

  • Naturlige resultater:

    Fokusere på at opnå naturlige og harmoniske resultater, der forbedrer kundens udseende uden at se kunstigt ud.

  • Fremragende kundeservice:

    Leverer enestående kundeservice ved at skabe en tryg og professionel oplevelse fra start til slut.

Personale

Vita Nova Skincare tilbyder bl.a. botox, filler, skinbooster, peelinger, IPL, PRF, SkinPen (microneedling), Profhilo og professionel hudpleje.
Profile-Maja-Bjerre-Christiansen_Vita-Nova-Skincare-Læge
Maja Bjerre Christiansen
speciallæge i almen medicin

Maja er speciallæge i almen medicin, uddannet fra Syddansk Universitet med flere års kirurgisk erfaring. Behandlingsansvarlig læge på filler, botox, laser og kemisk peeling hos Vita Nova Skincare og tilbyder også  microneedling, PRF og hudrådgivning.

Jess Bjerre Jørgensen
speciallæge i almen medicin

Jess er speciallæge i almen medicin, også uddannet fra Syddansk Universitet. Han har bred medicinsk og kirurgisk erfaring inden for flere specialer og er behandlingsansvarlig læge for botox og kemisk peeling, samt varetager forundersøgelser på botox.

Mette Jakobsen
Kosmetisk Sygeplejerske

Mette er uddannet kosmetisk sygeplejerske og udfører behandlinger med laser, botox, kemisk peeling, microneedling, filler og giver professionel hudrådgivning hos Vita Nova Skincare. Hun er dedikeret til at sikre de bedste resultater for hver kunde.